Leveringsvoorwaarden

De artikelen in deze webshop kunnen alleen gekocht worden door afdelingen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO. Hieronder staan de spelregels bij bestellen en betalen.

Verkoop en Betaling

Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Typfouten en prijswijzigingen worden voorbehouden. Bij aanbiedingen geldt: op=op. Betaling verloopt via iDeal.

Verzend- en handlingskosten

Standaard kosten zijn 5,00 euro per bestelling.

Levertijd

We zullen op maandag en donderdag de bestellingen verzamelen en klaarmaken voor verzending. Pakketjes kunt u dan ook verwachten vanaf dinsdag of vrijdag, afhankelijk van de verwerking bij de post- of pakketdienst.

Bezorging

De bestelde producten worden overdag bezorgd. Let op: het is niet mogelijk goederen op een postbusnummer te bezorgen.

Afhalen Zeist

Het is mogelijk om je bestelling af te halen in Zeist bij het Landelijk Bureau. Het bureau is géén winkel. Bij het afronden van je bestelling kan je kiezen voor ‘Afhalen’. De bestelling kan je dan na overleg ophalen tijdens de openingstijden van het bureau.

Verzending van een bestelling waarbij eerder gekozen is voor “afhalen”, is alleen mogelijk na betaling van verzendkosten én € 2,50 handlingskosten.

Retour/omruiling

Goederen, mits in nieuwstaat en met de verpakking, kunnen na akkoord van de landelijk penningmeester worden teruggenomen of geruild worden.
U stuurt eerst een mail naar de penningmeester dat u retour wilt zenden/wilt ruilen. Na akkoord per mail graag producten netjes in verpakking terugdoen en deugdelijk verpakt aan ons toezenden.
De kosten van terugzending zijn voor uw rekening, de oorspronkelijke factuur wordt conform afspraken tussen u en landelijk penningmeester gecrediteerd.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om de klacht aan het bestuur van de KNV EHBO door te geven. Dit kan per e-mail of reguliere post. Het Bestuur zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Persoonsgegevens

Het is niet mogelijk als privépersoon een account te maken, afdelingen hebben een account gekregen. De gegevens van de afdeling worden bewaard.

Wij stellen gegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Gegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

Bedrijfsgegevens

Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO;

Kwikstaartlaan 28  3704 GS Zeist;

Telefoonnummer: (030) 696 99 99 [bereikbaar maandag en donderdag van 13.00 t/m 16.00]

E-mailadres: webwinkel@koninklijke-ehbo.nl

KvK-nummer: 40531395